ETUSIVU

MITTATILAUSPUKU

HÄÄPUKU

KUVAGALLERIA

PALVELUT

HINNASTO

YHTEYSTIEDOT

PUKUOMPELIJA   IRINA

HÄÄPUKU   JUHLAPUKU   EDUSTUSPUKU LINNANJUHLAPUKU   MITTATILAUKSENA
Naisille Miehille Lapsille

0442571166    
 
irina.posti@gmail.com
Käynnit ajanvarauksella

Korkeanlaatuista pukuompelupalvelua

Tervetuloa luomaan unelmiesi hääpukua!


HÄÄPUKU
Mikä on lähes tärkeintä häissä? Tietenkin se on morsian ja hänen olemuksensa. Morsiamen olemuksen ympärille rakentuukin juhlan riemuvoitto. Juuri morsiamen hääpuku määrää siitä millainen tulee olemaan sulhasen puku, juhlapaikan sisustus ja illan ohjelma.


Hääpuvun luomiselle varataan ensisijainen rooli loistokkaimman juhlan valmisteluun, tällöin ei laadussa säästäminen eivätkä äkkipikaiset päätökset ole suositeltavia. Kärsivällisyyttä on sen sijaan suota varata.

On olemassa kaksi hääpuvun hankintatapaa, ostaa valmispuku ja teettää puku tilaustyönä.
Valmiin puvun etsintä ei ole yksinkertainen, mutta hyvin mielenkiintoinen prosessi. Valmispuvun hankinnassa saattaa olla huonona puolena pitkän ajan käyttö, ilman takausta, että juuri "se oikea" puku löytyy.

On erittäin hyvä, jos valmispukujen valikoimasta löytyy oma unelmapuku. Vielä parempi on, jos puku on hyvin istuva. Älä lannistu, jos ensimmäinen, toinen tai kolmas sovittamasi puku ei ole sopiva. Muista kärsivällisyys. Joka tapauksessa, jokainen sopimaton pukuvaihtoehto auttaa karsimaan ei toivotut mallit pois.

Ennen valmispuvun sovitusta on suositeltavaa käyttämään aikaa hääpukukuvien katseluun, tutustua hääpukukuviin Internetissä ja muotilehdissä. Tämä auttaa luomaan mielikuvaa olemassa olevista puvun malleista ja koristelun vaihtoehdoista.

Jos valmispukujen kirjosta ei löydy pukua, jota ei tekisi mieli riisua pois, tai jokin on pielessä, esimerkiksi väri, koristelu, puvun malli tai istuvuus ovat vääränlaisia, tai ei kertakaikkiaan riitä aikaa. On olemassa erinomainen mahdollisuus teettää puku pätevällä räätälillä.

Jokainen nainen haluaa ola vastustamaton, etenkin näin juhlallisena päivänä elämässään. Näin ollen on tärkeätä, että puku korostaa morsiamen vetovoimaa ja persoonallisuutta kannattavasti.

Prsoonallisen puvun teettäminen mittatilauksesta on suotavaa monista syistä. Se antaa kokonaisvaltaisen mahdollisuuden huomioida morsiamen kaikki toivomukset ja mieltymykset, täydellisesti korostaen hyvät puolet ja salaten heikot. Joka tapauksessa yksilöllisen hääpuvun ompelemisen ratkaisevana perusteluna on se, että se antaa mahdollisuuden toteuttamaan hartaimmatkin toiveet, jotka eivät aina toteudu valmispukua hankkiessa.

Sinusta tulee oman hääpuvun suunnittelija ja kokeneen ammattilaisen osaaminen auttaa sinua toteuttamaan ideasi. Tällainen puku tulee olemaan ainutlaatuinen ja yksinomainen, eikä samankaltaista tule koskaan olemaan.

Lyhyt mekko, laahuksella varustettu mekko, suuri ja tuuhea hame taikka hääaiheinen housupuku. Kokenut ompelija kykenee kaikkeen mitä vain voi kuvitella.

Hääpuvun räätälöinti mittatilaustyönä on aito tapa, jolla voi tehdä unelmista totta. Se on myös mahdollisuus käyttää erikoisia ja hienoja kankaita ja materiaaleja, mitä monimuotoisempia värejä perinteisen valkoisen lisäksi ja erinlaista koristelua. Yksittäinen ompelu voittaa tehdasompelun laadussa, tarkassa muodossa ja hienostuneisuudessa.

Ammattilaisen ompelijan palvelujen kirjossa löytyy kaikki välttämätön unelmien hääpuvun luomista varten. Tämä on laaja valikoima hääaiheisia kankaita, kyky toteuttamaan hankalimmatkin leikkaukset ottaen huomioon kehon ominaisuudet, kyky toimimaan hankalimpienkin kankaiden parissa ja mahdollisuus omaperäiseen, käsintehtyyn koristeluun. On mahdollista jopa muokata puku muuhun käyttötarkoitukseen jälkeenpäin (iltapuku, cocktailmekko).

Puvussa, jonka valmistusprosessin aikana on huomioitu kaikki morsiamen toiveet ja vartalon ominaisuudet morsian näyttää erinomaiselta. Morsian tuntee olonsa hienolta ja itsevarmalta, mikä antaa mahdollisuuden nauttia aidosti taianomaisimpana päivänä elämässään!
 


 

Pukuompelija Irina     0442571166     irina.posti@gmail.com